نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش ایرنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون کاراته، تیم ملی کاراته ایران در سومین مرحله لیگ جهانی کاراته در سال 2012 که امروز (یکشنبه) به پایان رسید، در حضور نمایندگان 27 کشور به عنوان نخست دست یافت.

ژاپن با 4 مدال طلا، 2 نقره و 4 برنز بر سکوی دوم ایستاد، فرانسه با 3 طلا و 2 برنز به مقام سوم رسید و کره جنوبی و اندونزی چهارم و پنجم شدند.

ونزوئلا، مالزی، استرالیا، لهستان، اتریش و هنگ کنگ، دیگر تیم هایی بودند که در این رقابت ها نفرات خود را روی سکوهای قهرمانی دیدند.

تیم ملی کاراته مردان و زنان ایران در شرایطی عنوان قهرمانی این مسابقه ها را بدست آورد که باید در روزهای 24 تا 27 تیر ماه در مسابقه های کاراته قهرمانی آسیا که در شهر تاشکند پایتخت ازبکستان برگزار می شود، شرکت کند.

تیم ملی کاراته ایران، آخرین بار سال 2011 در لیگ جهانی کاراته که در شهر پاریس پایتخت فرانسه برگزار شد، شرکت کرد که با یک مدال طلای امیرمهدی زاده و یک نقره سعید حسنی پور به کار خود پایان داد.

برون مرزي**1423**



:: برچسب‌ها: آسمان , لا ,
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

سی و یكم خردادماه در حالی دادگاه قانون اساسی كویت انتخابات اخیر مجلس 'الامه' این كشور را غیرقانونی خواند كه دو روز پیش از آن 'شیخ صباح احمد آل صباح' امیر كویت، در تلاش برای تنش زدایی بین دولت و نمایندگان با صدور حكمی فعالیت مجلس را به مدت یك ماه به حال تعلیق درآورده بود.

به این ترتیب، برای هشتمین بار از زمان بازگشایی مجلس در كویت در سال 1342، خانه ملت منحل شد.

همچنین این، پنجمین بار است كه از آغاز بی ثباتی های سیاسی در سال 1385 تاكنون، كار مجلس متوقف می شود. طی همین زمان، هشت كابینه دولت نیز سقوط كرده یا بركنار شده اند.

حكم دادگاه قانون اساسی برای این منظور از آن رو لازم می نمود كه بر اساس قانون اساسی این كشور، امیر فقط می تواند حداكثر یك ماه جلسه های مجلس را به حالت تعلیق درآورد.

پیش از اقدام امیر كویت، هیات دولت این كشور پیش نویس حكم تعلیق جلسات مجلس را به امیر پیشنهاد داده بود.

گرچه دلیل ظاهری این امر، به تعویق افتادن امر تنظیم بودجه عمومی و بروز اختلاف های زیاد میان اعضای مجلس و دولت بوده اما توجه به این نكته ضروری است كه طی چهاردهمین دوره انتخابات مجلس كه سیزدهم بهمن ماه 1390 برگزار شد، 25 چهره جدید پا به عرصه قانونگذاری گذاشتند.

به این ترتیب، مخالفان حكومت در شرایطی كه بیش از 60 درصد واجدان شرایط پای صندوق های رای رفته بودند، اكثریت مجلس 50 نفری كویت را در دست گرفتند.

این، در حالی است كه امیر كویت اختیار انتخاب نخست وزیر را از میان خاندان سلطنتی و آل صباح در دست دارد؛ بنابراین اختلاف ها میان مجلس و دولت در اصل زمینه ای برای رویارویی و وزن كشی خاندان آل صباح و مخالفان آن شده بود.

اعتراض های نمایندگان مجلس به عملكرد دولت تا آنجا پیش رفت كه دو نفر از وزیران مجبور به استعفا شدند.

'مصطفی الشمالی' وزیر دارایی كویت، ماه گذشته به دلیل اتهام های وارد شده از سوی نمایندگان مبنی بر سوءاستفاده از بودجه عمومی و نقض قانون استعفا كرد.

حدود دو هفته پیش نیز 'احمد الرجیب' وزیر كار و امور اجتماعی كویت، پس از تصمیم نمایندگان برای استیضاح او از مقام خود كناره گیری كرد.

البته برخوردهای سختگیرانه نمایندگان با اعضای كابینه دلیل دیگری نیز دارد.

تاكنون همیشه نخست وزیر وظیفه انتخاب همه وزیران را بر عهده داشت اما در دوره جدید، به نمایندگان منتخب در مجلس چهار كرسی از 16 كرسی وزارت پیشنهاد شد.

با این حال، نمایندگان خواستار اختصاص 9 وزارتخانه به اعضای مجلس بودند كه به این ترتیب، اختیار بسیاری از امور دولت در دستان مخالفانی قرار می گرفت كه اكثریت مجلس را تشكیل می دادند.

** وضعیت موجود و آینده احتمالی كویت

-----------------------------------------------------

با رای دادگاه قانون اساسی كویت مجلس سابق این كشور كه پیش از این منحل شده بود، دوباره بازگشایی می شود.

رسوایی مالی موسوم به 'سپرده‌های میلیونی' و متهم شدن 15 نماینده هوادار دولت به رشوه خواری و فساد مالی، انحلال مجلس پیشین و استعفای هفتمین كابینه 'شیخ ناصر المحمد الاحمد الصباح' نخست وزیر كویت از سال 1385 تاكنون، را رقم زد تا شاید راهی را برای خروج از بحران سیاسی دولت قبلی این كشور و فرونشاندن صدای معترضان پیش پای حكومت مركزی بگذارد.

البته حمله بیست و پنجم آبان‌ماه برخی نمایندگان كنونی مجلس به خانه ملت و تخریب ساختمان آن كه برای نخستین بار در تاریخ این كشور رخ داد، ضرورت انجام تغییرات بنیادی تری را به خاندان آل صباح دیكته كرد.

گرچه پس از این اقدام، هشت نفر از مهاجمان كه پیشینه نمایندگی را نیز در كارنامه خود داشتند بازداشت شدند، اما راهیابی دوباره آنان به مجلس نشان از وجود حمایت های غیرقابل انكار میان قشرهای مردمی و سیاسی داشته است.

با اینكه كویت فاقد احزاب رسمی است اما در انتخابات اخیر، گروه های مختلف قبیله ای و مذهبی كوشیدند سهم نمایندگان مخالف دولت را در مجلس بیشتر كنند.

از آنجا كه مخالفان در مجلس پیشین، 20 كرسی را در اختیار داشتند، دولت همیشه می توانست از استیضاح ها و سوال های مجلسی ها جان سالم به در ببرد. اما در مجلس جدید این تعداد به 34 كرسی رسید.

در شرایطی كه مجلس جدید منحل شده و مجلس سیزدهم دوباره بر سر كار آمده است، بنابراین تعداد مخالفان بار دیگر از اكثریت می افتد و دولت می تواند برنامه های خود را بر اساس شرایط جدیدی كه امیر كویت فراهم دیده است، پیش ببرد.

از سوی دیگر، تكلیف 15 نماینده متهم پرونده در اختلاس مالی همچنان نامشخص است. همین مساله بقای مجلس پیشین را نیز تهدید می كند. مخالفت های مردم و گروه های سیاسی با همین جریان ها كه منجر به برگزاری تظاهرات و انحلال مجلس در سال گذشته شده بود نیز مشروعیت این مجلس را زیر سوال می برد.

بنابراین در حالی كه مجلس چهاردهم با دستور رسیده از سوی راس قدرت، منحل شده است، معلوم نیست مجلس سیزدهم تا چه میزان كارآمدی داشته باشد.

از سوی دیگر، نباید بسادگی از واكنش نمایندگان مجلس كنونی بویژه 25 عضو جدید گذشت.

نمایندگان مخالف، تصمیم دادگاه قانون اساسی را 'كودتایی علیه قانون اساسی' خوانده اند.

همچنین انتشار خبر استعفای برخی نمایندگان مجلس كه به گزارش یكم تیرماه منابع خبری، تعداد آنان بالغ بر 26 نفر شده، اقدامی اعتراضی نسبت به این دستور بوده است.

'جمعان الحربش' نماینده مجلس كه در دوره سیزدهم نیز حضور داشت، بعد از صدور حكم دادگاه قانون اساسی به نمایندگی از طرف شماری از قانونگذاران كویتی گفت: برای ما افتخاری ندارد عضو مجلس منتخب سال 2009 میلادی (1388 خورشیدی) باشیم كه ملت آن را سرنگون كرد.

از سوی دیگر، درخواست مخالفان كویت برای استقرار نظام پارلمانی در این كشور، آن هم فقط یك روز پس از اعلام حكم دادگاه قانون اساسی، نشان از تصمیم این گروه ها برای برداشتن گام هایی بلندتر در مراحل بعدی دارد.

بیانیه 35 نماینده مجلس در این زمینه و تاكید بر اینكه 'اصلاح قانون اساسی برای استقرار نظامی پارلمانی در كشور به منظور پایان دادن به بحران های مكرر ضرورت یافته است'، در اصل خواهان خارج شدن انتخاب دولت از دایره نظارت خاندان سلطنتی است.

نكته اساسی اینجاست كه با وجود همه مخالفت های اظهار شده، تصمیم دادگاه قانون اساسی كویت در مورد از سرگیری فعالیت مجلس قبلی، رای نهایی است و قابلیت تجدیدنظر ندارد.

بنابراین به نظر می رسد تقابل ها در كشوری كه كوشیده است با پیاده سازی بیشترین تعداد انتخابات میان كشورهای عرب همسایه خود، تاكنون شاخص های بالاتری از دموكراسی را به نمایش بگذارد، به چالشی جدی برای این كشور تبدیل شده است.

البته در این میان نباید از ماهیت گروه اصلی مخالفان و منتقدان دولت نیز چشم پوشید.

بسیاری از آنان، وابسته به گروه های سلفی هستند كه با سلفیان عربستان خویشاوندی دارند.

به هر حال، عملیاتی شدن برخی اصول دموكراسی در یك كشور حاشیه خلیج فارس مانند برگزاری انتخابات، اعطای حق رای و نامزد شدن در انتخابات مجلس برای زنان و ... همواره كویت را به تهدیدی بالقوه برای حكومت های همسایه و اندیشه های وهابیون حاضر در این كشورها كه مخالف هر گونه مشاركت سیاسی گروه های دینی هستند، تبدیل كرده است.

آنان كه همواره از پاسخگویی به خواست فعالان سیاسی كشور خود برای برقراری دموكراسی در كشور خود، گریزان بودند، نگران ایجاد الگویی پویا در همسایگی خود هستند كه توانسته است سال ها با موفقیت مسیر متفاوت تری را بپیماید.

این امر، بویژه با توجه به جریان غیرقابل مهار بیداری ملت های منطقه و خیزش های مردمی در منطقه منا (خاورمیانه و شمال آفریقا) اهمیتی دوچندان یافته است.

بنابراین در شرایطی كه كویت با معضلاتی مانند درگیری های قومی و قبیله ای و تعارض های نگرشی میان گروه های سنی، شیعه، سلفی- وهابی و... روبرو بوده و در كنار مشكلات رایج مربوط به وجود اختلاف های طبقاتی، حدود 180 هزار فرد فاقد تابعیت موسوم به 'بدون' ها را نیز در خود جای داده است، قرار گرفتن زیر ذره بین كشورهای همسایه فشار مضاعفی را بر عضو كوچك شورای همكاری خلیج فارس وارد می آورد.

** نقش آمریكا در كویت

---------------------------------

فارغ از مسائل داخلی و منطقه ای، كشورهای غربی نیز حساب ویژه ای برای كویت باز كرده اند.

كویت هم اكنون حدود سه درصد از تولید نفت خام جهان و بیش از 9 درصد از تولید نفت اوپك را به عهده دارد و در نظر دارد ظرفیت تولید روزانه نفت خام خود را تا سال 2020میلادی (1399 خورشیدی) به چهار میلیون بشكه در روز و تولید گاز طبیعی را تا سال 2030میلادی (1409 خورشیدی) به چهار میلیارد فوت مكعب در روز افزایش دهد.

به گزارش یازدهم بهمن ماه 1390خبرگزاری رویترز، رییس شركت ملی نفت كویت اعلام كرد تولید نفت این كشور به 2.9 میلیون بشكه در روز رسیده است.

بنابراین در شرایطی كه غرب به واسطه اعمال تحریم های خود علیه جمهوری اسلامی ایران، سعی در محدود كردن دسترسی بازارهای جهانی به نفت تولیدی این كشور دارد، خود نیز باید به دنبال جایگزین هایی برای تامین نیاز به انرژی بگردد.

از سوی دیگر، واشنگتن می كوشد در پی خروج نیروهای خود از عراق، حضور نظامی خود را در منطقه بیش از گذشته تقویت كند.

دوازدهم بهمن ماه 1390 خبرگزاری آمریكایی 'آسوشیتدپرس' طی گزارشی درباره انتخابات كویت، به برنامه ارتش آمریكا برای افزایش تعداد نیروهای خود در این كشور اشاره كرد.

نهم آبان‌ماه همان سال نیز روزنامه آمریكایی 'نیویورك تایمز' از برنامه‌های آمریكا برای افزایش حضور نظامی در خلیج فارس و تشكیل یك گروه ویژه عملیاتی در كویت برای مقابله با شورش‌های احتمالی در عراق خبر داده بود.

استقرار نیروهای آمریكایی در كویت پس از آن صورت می گیرد كه به گزارش هشتم مهرماه روزنامه آمریكایی 'آرمی تایمز'، نخست وزیر پیشین كویت در آخرین سفر خود به آمریكا پیشنهاد كرده بود این كشور به عنوان پایگاه آموزشی برای نیروهای ذخیره آمریكا عمل كند تا نیروهای آمریكایی بتوانند بعد از خروج از عراق، در صورت نیاز به افزایش نیروهای آمریكایی در این كشور یا حضور آنان در منطقه، بسرعت مستقر شوند.

گزارش سی ام خردادماه 1391 كمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریكا مبنی بر اینكه 'حضور نظامی واشنگتن در كویت به 13 هزار و 500 نفر می رسد'، در رابطه با همین تحولات است.

گرچه به نوشته روزنامه آمریكایی 'آسوشیتدپرس'، این گزارش تاكید دارد تصمیم اخیر برای این است كه به آمریكا 'قابلیت انعطاف پذیری برای پاسخ به درگیری ناگهان در منطقه را بدهد'، اما تحولات در كویت همزمان با تغییرات سیاسی عربستان سعودی به دنبال مرگ ولیعهد 79 ساله این كشور، نگرانی كاخ سفید را درباره احتمال از دست رفتن رشته كنترل امور از دستان خود افزایش داده است.

همانگونه كه كمیته روابط خارجی سنای آمریكا در این گزارش تصریح كرده است 'ثبات خلیج فارس از آنجا كه بیش از نیمی از ذخایر نفت جهان و بیش از یك سوم ذخایر گاز طبیعی دنیا را در خود جای داده، برای اقتصاد جهانی حیاتی است'.

بنابراین در شرایطی كه قرار بود نیروهای آمریكایی پس از ترك خاك عراق موقتا در كویت مانده و سپس آنجا را به سوی خانه های خود ترك كنند، بر اساس دستور جدید فقط یك هزار و 500 نفر از حدود 15 هزار سرباز آمریكایی حاضر در خاك این كشور كاسته می شود.

در گزارش مزبور همچنین توصیه شده است آمریكا پیشرفت شورای همكاری خلیج فارس و اتحادیه عرب را در ضمن تحكیم روابط دوجانبه با 6 كشور عضو این شورا ترقی دهد، جویای فرصت هایی برای مشاركت دادن سایرین در بر عهده گرفتن مسوولیت عملیاتی چون دفاعی موشكی، گشت هوایی رزمی و امنیت دریایی شود و برای یكپارچگی عراق در این گروه عربی اعمال فشار كند.

به نظر می رسد با توجه به جایگاه متزلزل و شرایط ناپایدار برخی حاكمان كشورهای حاشیه خلیج فارس، آمریكا به فكر راه های تقویت موقعیت خود در این منطقه استراتژیك است.

در این میان، حضور سربازان آمریكایی در خاك كویت از یك سو، خیال كاخ سفید را از حضور در شاهرگ انرژی جهان بویژه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و بحبوحه بحران اقتصادی راحت تر می كند و از سوی دیگر، امكان كنترل و واكنش سریع تر نسبت به هر گونه تغییر احتمالی در منطقه را برای آنان فراهم می آورد.

در این میان، ناآرامی های داخلی در كشورهایی مانند كویت، آمریكا را در تصمیم خود مصمم تر می كند؛ امری كه در درازمدت فقط به بهای خدشه وارد شدن به استقلال و امنیت منطقه و همگرایی كشورهای همسایه می انجامد و دود درگیری های داخلی نیز فقط به چشم مردم این كشور خواهد رفت.

تحقیق**1961**1358



:: برچسب‌ها: حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، 'حمید شاه آبادی' امروز (یكشنبه) همزمان با روز جانباز در مراسم پایانی اولین دوره آموزشی تئاتر درمانی آسایشگاه جانبازان نیایش گفت: جانبازان بهترین لحظات و روزگار عمر خود را در جهت اعتلای دین، پاسخ به ندای ملكوتی و حضور فعالانه در صحنه نبرد گذراندند و از هیچ چیز دریغ نكردند اگر امروز در این بیمارستان روزگار می گذرانند یادگار رشادت های بزرگ آنها است.

وی ادامه داد: حال باید دید چرا امروز به این نام نامگذاری شده است، فلسفه نامگذاری این روز برای خود جانباز نیست برای همه آنهایی است كه اگر نفس می كشند و آرامش دارند به قدوم نفس جانباز است. امروز هیچ مسئولی نمی تواند ادعا كند كه دینی به جانبازان ندارد.

شاه آبادی فعالیت برای جانبازان را كاری از روی دل بیان كرد و افزود: در گذشته توفیقی داشتم كه به آسایشگاه بیایم جای خالی عرصه هنر را در این مكان احساس كردم. اگر فعالیتی انجام می شود تكلیف و وظیفه ما است.

وی با بیان اینكه ما باید نقش هنر در زندگی جانبازان را باز تعریف كنیم گفت: حوزه هنر باید موضع خود را نسبت به جانبازان مشخص كند؛ از ظرفیت های موجود در عرصه هنر باید استفاده شود و سپس برنامه ریزی ها در این زمینه صورت گیرد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان كرد: گام اول از فعالیت های حوزه نمایش را امروز در بخش اعصاب و روان آسایشگاه مشاهده كردیم كه توانستند با تمرین های خود لحظات شادی را برای خود و دیگران ایجاد كنند.

وی از اعلام آمادگی كامل معاونت امور هنری برای ارائه بخشی از امكانات معاونت امور هنری به جانبازان خبر داد و گفت: هر جانباز در هر رشته ای كه آمادگی دارد معاونت امور هنری با هماهنگی بنیاد جانبازان امكانات لازم را جهت فعالیت او فراهم می كنند.

شاه آبادی در پایان خاطر نشان كرد: احساس می كنم امسال یك گام نسبت به سال گذشته جلوتر هستیم و امیدوارم تمام فعالیت های هنری مورد اقبال جانبازان عزیز قرار گیرد.

در این مراسم نمایش 'پهلوان كچل' با هنرمندی جمعی از جانبازان زیر نظر علیرضا دهقانی و حامد زارعان انجام شد و در پایان این دیدار هدایا و لوح تقدیرهایی به جانبازان و پرسنل آسایشگاه تقدیم شد.

فراهنگ**9266**1588



:: برچسب‌ها: شیکاگو , اقیانوس , چشم انداز ,
:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

'خلف عبدالصمد' روز یكشنبه و در حاشیه مراسم اختتامیه این اجلاس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، اظهار كرد: برگزاری چنین اجلاسی باید ادامه یابد تا شاهد افزایش سطح روابط دو كشور دوست و همسایه ایران و به ویژه استان های مرزی این دو كشور باشیم.

وی افزود: عراق از سال 2003 میلادی به بعد توانست روی پای خود بایستد و با تشكیل دولت مستقل گام های موثری در جهت توسعه و عمران آن برداشته شد.

عبدالصمد، برگزاری كنفرانس كشورهای عربی در عراق و همچنین نشست گروه 1+5 در خصوص مباحث هسته ای ایران را نشانه های خوبی برای بازگشت ثبات سیاسی عراق عنوان كرد و گفت: امیدواریم از این پس شاهد رشد اقتصادی این كشور با همكاری كشور ایران باشیم.

استاندار بصره در ادامه گفت و گوی خود با ایرنا، ضمن اشاره به تاسیس اكثر سفارت خانه های كشورهای دنیا در عراق، افزایش روابط تجاری میان كشورهای ایران و عراق را خواستار شد و گفت: این امر زمینه رشد و توسعه بیشتر دو كشور را فراهم می آورد و باعث می شود تا اتحاد میان آن ها نیز افزایش یابد.

عبدالصمد در پایان، ابراز امیدواری كرد؛ امضای تفاهم نامه های صورت گرفته باعث گسترش روابط بین استان های مرزی ایران و عراق و در نتیجه تعامل و هم افزایی بیشتر میان آن ها شود.

7458/567/245



:: برچسب‌ها: آسمان , جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش ایرنا، اگر چه كشورهای حاضر در المپیك تلاش می كنند، معروفترین، پرافتخارترین یا بهترین ورزشكاران خود را پرچمدار كاروان المپیك خود كنند، امابه نظر می رسد، اعضای هیات اجرایی كمیته ملی المپیك ایران دراین زمینه بامشكل روبرو شده اند، زیرا اكثر ورزشكاران سرشناس كشورمان در روز گشایش بازی های المپیك در لندن نیستند.

از سوی دیگر تعدادی از ورزشكاران خوش نام نیز اگر چه در هفته اول در لندن هستند، اما طبق برنامه پس از روز افتتاحیه در میدان مسابقه قرارمی گیرند و به دلیل حساسیت مسابقات این ورزشكاران ترجیح می دهند كه حواس خود را به مسابقه متمركز كنند تاپرچمداری مراسم افتتاحیه و خستگی ناشی از ساعت ها انتظار درصفر ورود به ورزشگاه.

پیش از این انتظار می رفت كه بهداد سلیمی قوی ترین مرد جهان و احسان حدادی نفر دوم جهان در ماده پرتاب دیسك پرچم ایران را حمل كنند،‌ ولی زمان مسابقات این ورزشكاران نیز روزهای میانی بازیها خواهدبود و به این ترتیب آنان در روز گشایش در لندن نبوده و از جمع نامزدها خارج شدند.

پس از آن گمانه زنی ها در خصوص پرچمدار ایران به مشخص شدن سهمیه والیبال ایران منوط شد تا شاید پرچم ایران در دستان علیرضا نادی كاپیتان تیم ملی والیبال قرار گیرد كه این مسئله با توجه به ناكامی والیبالیست ها در مسابقات گزینشی در ژاپن منتفی شد.

با منتفی شدن گزینه والیبال، خبر رسید كه احتمالا ' الهه احمدی ' تیرانداز المپیكی ایران پرچمدار كاروان كشورمان می شود وبا توجه به پوشش بانوان محجبه ایران اسلامی، این اتفاق بعد تبلیغاتی برای كشورمان در بزرگترین رویداد ورزشی جهان داشت و پذیرفته به نظر می رسید.

این پیشنهاد نیز به دلیل آنكه احمدی فردای روز افتتاحیه باید در خط مسابقه قرار گیرد از سوی خود او و مسوولان فدراسیون تیراندازی رد شد.

با ایجاد چنین شرایطی به نظر می رسد كه مسوولان كمیته ملی المپیك گزینه های زیادی برای انتخاب پرچمدار ایران ندارند و در نهایت مجبورند از میان یكی از ورزشكاران المپیكی كه در روز افتتاحیه در لندن خواهند بود، پرچمدار را معرفی كنند.

با این شرایط وازمیان ورزشكارانی كه در روزافتتاحیه درلندن حضور دارند،شانس'علی مظاهری' دررشته بوكس و'نوشاد عالمیان' در تنیس روی میز بیشتر از دیگر ورزشكاران است.

در هر صورت باید به مانند هفته های قبل صبر كرد تا شاید در جلسه صبح فردای (دوشنبه) هیات اجرایی كمیته ملی المپیك این موضوع نهایی شود.

ورزشی**2024**1590



:: برچسب‌ها: زرد , دره عمیق و باریک , واشنگتن ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش ایرنا به نقل از اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام 'محمدحسن ابوترابی فرد' امروز -یكشنبه - در دیدار با 'خوالی مینگ' معاون انجمن دوستی چین و ایران افزود: قدرت های جهانی با كشورهایی همچون جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین كه همواره در تلاش برای حفظ استقلال و دستیابی بر رشد و توسعه متكی به توانمندی های داخلی هستند، دشمنی می ورزند.

وی همچنین سابقه دیرینه و درخشان تمدن ایران و چین در قاره آسیا و برخورداری دو كشور از پیشینه ارزشمند علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی یادآور شد.

نایب رییس اول مجلس بر ضرورت استفاده از ظرفیت های دو كشور برای توسعه روابط در تمامی زمینه ها تاكید كرد.

ابوترابی فرد، سطح مبادلات اقتصادی و صنعتی میان دو كشور را بسیار خوب و روبه رشد توصیف كرد و افزود: لازم است از ظرفیت ها و توانمندی های دو كشور در عرصه های علوم نوین، پزشكی، بیوتكنولوژی، نانوتكنولوژی، توریسم و غیره در راستای گسترش مناسبات دوستانه فی مابین استفاده شود.

وی همچنین در این دیدار بر آمادگی مجلس شورای اسلامی برای حمایت از ارتقای مناسبات دو كشور در تمامی عرصه ها تاكید كرد.

خوالی مینگ معاون انجمن دوستی چین و ایران نیز در این دیدار با اشاره به سطح خوب و روبه گسترش مناسبات فی مابین در زمینه های مختلف، آینده روابط دو كشور را درخشان توصیف كرد.

وی با یادآوری عزم و اراده كشورش برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران تصریح كرد: توسعه همكاری ها با ایران از اولویت های مهم سیاست خارجی چین است.

معاون انجمن دوستی چین و ایران از تلاش های ایران برای گسترش و اشاعه صلح و دوستی در جهان تقدیر كرد.

خوالی مینگ همچنین خواستار افزایش ارتباط میان مجالس دو كشور كه نماینده واقعی دو ملت بزرگ ایران و چین هستند، شد.

سیام** 9129**1336



:: برچسب‌ها: اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش ایرنا، 'مرتضی رییسی' عصر یكشنبه در مصاحبه با خبرنگاران در بجنورد، گفت: سازمان برای تامین این میزان فضای آموزشی، برنامه ریزی لازم را در تمامی استان های كشور انجام داده و آن را تا شهریورماه محقق خواهد كرد.

وی افزود: بخش عمده تهیه این تعداد كلاس درس با استفاده از ظرفیت خالی مدارس، تغییر كاربری، تكمیل پروژه های در دست ساخت، ساخت كلاس جدید و توسعه مدارس، بدون وارد كردن خدشه به معماری آموزشگاه ها صورت خواهد گرفت.

وی گفت: علاوه بر این، تعدادی از كلاس های درس مورد نیاز اجرای نظام آموزشی جدید با نصب كلاس های درس پیش ساخته عملی خواهد شد.

رییسی در خصوص ساخت مدرسه در اجرای طرح مسكن مهر و ایجاد شهرهای جدید نیز افزود: ایجاد فضای آموزشی جزو زیرساخت ها است كه در اجرای طرح مسكن و ایجاد شهرهای جدید از سوی دولت مد نظر قرار می گیرد.

وی پروژه های نیمه تمام سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سطح كشور را هفت هزار و 400 پروژه عنوان كرد و گفت: این پروژه ها دارای هفت میلیون و 700 هزار متر مربع زیربنا با 37 هزار كلاس درس است.

وی در خصوص وجود مدارس كپری نیز گفت: احتمال می دهیم این نوع مدارس اكنون در برخی از استان ها از جمله سیستان و بلوچستان، كرمان و هرمزگان وجود داشته باشد كه با شناسایی آن ها و از طریق جایگزین كردن مدارس پیش ساخته، مشكل برطرف می شود.

وی گفت: وجود مدارس كپری بیشتر در مناطق گرم و خشك دیده می شود كه تا سال 88 در سطح كشور جمع آوری شدند اما به علت بروز خشكسالی و جابه جایی جمعیت، مجددا گسترش یافت كه با ورود دوباره این سازمان این نوع فضاهای آموزشی برچیده شدند.

رییسی وجود مدارس كپری در كشور را نزدیك به صفر دانست.

به گفته وی، اكنون در سطح كشور 500 هزار كلاس درس وجود دارد. ك/2

623/626/330



:: برچسب‌ها: نور , مرخصی , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

رجب قیزلجی روز یك شنبه در دیدار با استاندار زنجان، راه اندازی مركز خدمات سرمایه گذاری را فرصتی مناسب برای سرمایه گذاران خارجی دانست و افزود: این افراد می توانند به راحتی با حضور در این مركز از پتانسیل ها و توانمندی های زنجان مطلع شوند.

وی یادآور شد: سرمایه گذاران با مراجعه به مركز خدمات سرمایه گذاری می توانند در كمترین و سریعترین زمان ممكن، شاهد ارایه خدمات مورد نیاز خود باشند.

قیزلجی با بیان اینكه 85 درصد سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته در زنجان متعلق به كشور تركیه است، اظهار كرد: می توان با افزایش مبادلات و ارتباطات، به گسترش فعالیت های اقتصادی به صورت متقابل كمك كرد.

استاندار ترابوزان، این استان را دارای ظرفیت های صنعتی و كشاورزی بسیاری دانست و گفت: این استان یكی از مناطق توریسم پذیر و تجاری كشور تركیه محسوب می شود.

وی بر لزوم بازدید هیات های تجاری و مسوولان استان زنجان از ترابوزان تاكید و خاطر نشان كرد: با بازدید ازاین استان، زنجانیان می توانند به وجود زیرساخت های مختلف در این منطقه و فعالیت های افتصادی و صنعتی آن پی ببرند.

245/522



:: برچسب‌ها: نیکون , فرانسه , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش ایرنا، فیلم ایرانی ' خرس' به كارگردانی ' خسرو معصومی ' یكشنبه شب در بخش مسابقه جشنواره شانگهای مقام نخست را از آن خود كرد.

هیات داوران این جشنواره كه از روز 27 خرداد ماه در شهر شانگهای در شرق چین برگزار شد، بیشترین امتیاز را از میان 32 فیلم شركت كننده در بخش مسابقه به این فیلم ایرانی اختصاص دادند.

داستان این فیلم كه مربوط به دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران است مورد توجه تماشاگران به خصوص چینی ها قرار گرفت .

خسرو معصومی پیش از این نیز با فیلم 'رسم عاشق كشی ' در جشنواره فیلم شانگهای در سال 2004 شركت كرد و جایزه بهترین فیلم را به خود اختصاص داد.

معصومی در پاسخ به سوال خبرنگاری كه علت نامیده شدن فیلم را با عنوان خرس پرسید، گفت: خرس حیوانی انتقام جو است، بنابراین این نام به عنوان نمادی برای نشانگر ساختن خوی حیوانی و انتقام جویی جنگ طلبان در دوران دفاع مقدس انتخاب شد.

پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم شانگهای كه از 27 خرداد گشایش یافته بود یكشنبه شب به كار خود پایان داد.

ایران امسال با یك فیلم در بخش مسابقه و چهار فیلم در بخش ویژه در این جشنواره شركت كرده بود.

در بخش ویژه فیلم های ایرانی جشنواره شانگهای، چهار فیلم 'راه آبی ابریشم'،' چهل سالگی' ، ' كودك و فرشته' و ' ارتباط خانوادگی' به نمایش گذاشته شد.

در بین هیات داوران تندیس طلایی پانزدهمین دور جشنواره فیلم شانگهای خانم 'رخشان بنی اعتماد' از كارگردانان كشورمان نیز حضور داشت.

' جواد شمقدری'، معاون امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به عنوان میهمان ویژه ضمن سفر به شانگهای در این جشنواره شركت كرد.

آساق ** 275



:: برچسب‌ها: نیکون , دوستان , زرد ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش خبرگزاری رویترز، با اعلام نام محمد مرسی به عنوان پیروز انتخابات ریاست جمهوری ده هزار نفر از حاضرین در میدان التحریر ابراز خوشحالی كردند به نحوی كه شماری از آنها از شدت خوشحالی گریه كردند.

برخی از حاضرین در میدان التحریر نیز با شنیدن پیروزی محمد مرسی به عنوان برنده انتخابات و اعلام نام وی به عنوان رییس جمهوری مصر در زمین این میدان سجده شكر به جا آوردند.

مترجمام **1439**



:: برچسب‌ها: کنسرت , غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()